Звіт діяльності за 2020 рік Громадської організації «Спілка захисту громадянських свобод»

10:42
Звіт діяльності за 2020 рік Громадської організації «Спілка захисту громадянських свобод»

Громадська організація «Спілка захисту громадянських свобод» з моменту свого створення продовжує об’єднувати однодумців навколо демократичних свобод, обстоювати абсолютну цінність людської особистості («особа важливіша за державу») та рівність всіх людей.

Ми дотримуємось поваги до кожної особистості, поводимо себе дружелюбно та усвідомлюємо особистий приклад, як основу довіри до нас. 

Члени організації та її працівники відповідальні у роботі перед тими, кого підтримують, та тими, хто підтримує нас. 

Ми висловлюємо щиру подяку всім, хто підтримував діяльність організації протягом 2020 року. Цей рік став для нас роком значних перемог та досягнень, роком розвитку нашої спроможності та зростання. 

Особливу подяку за приклад і натхнення, за ресурсну, інформаційну та експертну підтримку висловлюємо нашим давнім друзям, партнерам, прибічникам, залученим спеціалістам, які працювали в наших проектах. 

Дякуємо донорським організаціям за фінансову підтримку проектів 2020 року. Щиро дякуємо всім волонтерам, які працювали у проектах ГО «Спілка захисту громадянських свобод». 

Дякуємо комерційним підприємствам, а також приватним особам, що своїми невеликими, але такими важливими внесками підтримували нашу діяльність у 2020 році. 

Ми віримо, що 2020 рік став початком справжніх змін в наших громадах, та попереду ще багато складної спільної роботи. Проте, маючи у друзях, партнерах, прихильниках велику кількість людей, які відверто та щиро готові долучатись до розбудови справжнього громадянського суспільства в місцевих громадах України, ми готові рухатися далі!

Пропонуємо ознайомитись зі звітом діяльності ГО «Спілка захисту громадянських свобод» за 2020 рік, що у прикріпленні.

Прикреплённый документ PDF:

Оцініть новину

+1
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...