Ситуація на Луганщині

11:50
Ситуація на Луганщині

На Луганщині функціонують лише залишки інфраструктури, кількість населених пунктів без світла, води і газу зростає.

За виключенням Кремінної, без газопостачання залишаються 37 населених пунктів (108 109 абонентів) – 29 повністю та 8 частково. Проблеми з газом у жителів обстріляної вчора частини міста Золоте.

Знеструмлені 35 населених пунктів – 21 повністю та 14 частково. 108 133 споживачі перебувають без електроенергії. Без світла – ще сім тисяч абонентів із трьох населених пунктів.

Водопостачання відсутнє в Рубіжному, Попасній, населених пунктах, які обслуговує Попаснянський районний водоканал, частково в Лисичанську та Сєвєродонецьку.

До Попасної доставлено гуманітарну допомогу, зібрані додаткові потреби від людей в укриттях. Це продукти харчування, вода, гігієнічні засоби, а також необхідні при відсутності світла ліхтарики, батарейки, сірники, запальнички, пледи, пакети для хімічного розігріву їжі. Допомогу вже розподіляють по укриттям. Перелік предметів складався за потребою місцевих жителів, які перебувають у бомбосховищах. Допомога надана ВО «Ukraine alive 2022», ГО «Мережа правового розвитку» на базі автотранспортної компанії «Київавтопарк».

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...