Понад 700 жителів Донеччини отримали консультації з питань гуманітарної допомоги та соціального захисту

10:00
Понад 700 жителів Донеччини отримали консультації з питань гуманітарної допомоги та соціального захисту

Допомогу отримали понад 700 ВПО, людей з інвалідністю, людей старшого віку, що нині мешкають в області.

Волонтери ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» завдяки роботі гуманітарного центру “Допомога поруч” продовжують надавати консультації місцевим мешканцям у Донецькій області. За цей час допомогу отримали понад 700 ВПО, людей з інвалідністю, людей старшого віку, що нині мешкають в області.

Протягом останніх трьох місяців гуманітарний центр “Допомога поруч” надавав консультації з таких питань соціального захисту, інформував про гуманітарні ініціативи, правила безпеки, екстрені новини через медіа-ресурси та sms-розсилку, а також надавав консультації щодо можливості евакуації з Донецької області.

За час проєкту консультації отримали понад 700 місцевих мешканців, серед яких переважають жінки та люди з інвалідністю. Більшість питань стосувались соціального захисту, отримання статусу ВПО, гуманітарної допомоги та евакуації з області, – розповідає керівник організації Сергій Коваленко.

Проект здійснюється ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність»

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...