Увага! Психологічні семінари для соціальних працівників Запорізької області

14:10
Увага! Психологічні семінари для соціальних працівників Запорізької області

Мета заходу: поглибити знання учасників стосовно особливостей фізіологічних та психологічних реакцій людини у стані стресу. Познайомити з видами емоційних переживань та взаємозв`язком між силою та тривалістю емоції.

19 жовтня о 13:00 за ініціативи ГО «Запорізький правозахисний центр» відбудеться онлайн семінар “Робота з вразливими групами в умовах війни: протидія стресу та вигоранню” для соціальних працівників міст Запоріжжя, Широке, Вільнянськ, Гуляйполе та Оріхів.

Під час заходів соціальні працівники, які продовжують працювати та надавати послуги вразливим верствам населення зможуть:

  • познайомитись з поняттями емпатія та самоемпатія;
  • навчитися на практиці як можна застосовувати самоемпатію для відновлювання власного ресурсу та профілактики професійного вигорання;
  • познайомитися з особливостями психічних процесів, що пов`язані з перебуванням в обставинах які несуть загрозу для життя та здоров`я;
  • оволодіти дихальними вправами для зниження стресу та методом планування подальших дій "Власна карта планування".

Учасникам буде продемонстровано системну взаємодію психологічних та фізичних складових, можливість на практиці відслідкувати власні реакції та знайти шляхи індивідуальної корекції у разі необхідності. Також на семінарі буде обговорено роботу з протидії стресу, проведення практичних вправ на подолання стресового стану й запобігання вигоранню. Вправи з розпізнавання простих та складних емоцій, трансформація емоцій за допомогою розширення емоційного словника. Знайомство з технікою "Емоційна батарейка" та можливість на практиці виміряти власний емоційний стан перед внесенням відповідних коректив.

Для участі у семінарі необхідно звернутись за контактним номером телефону +380 50 630 41 11 або написати на електронну адресу pravozahystzp@gmail.com

Проєкт впроваджується ГО «Запорізький правозахисний центр»у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало в наслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС). 

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...