Мешканці Донецької області мають можливість взяти участь у вебінарі формування стресостійкості

13:45
Мешканці Донецької області мають можливість взяти участь у вебінарі формування стресостійкості

За ініціативи ГО «Центр розвитку місцевих громад» 20 жовтня відбудеться вебінар «Формування стресостійкості. Психологічні техніки самодопомоги в умовах війни» для мешканців Донеччини.

Мета: допомоги місцевим мешканцям розкрити в собі резерви стресостійкості, а також розглянути техніки формування стресостійкості в умовах війни. Завданням вебінару є проаналізувати стресостійкість як психологічний феномен, визначити складові стресостійкості та механізми її формування, розглянути конкретні способи формування стресостійкості в умовах війни.

Очікувані результати: знання про особистісну стресостійкість та її значення для підтримання психологічного благополуччя людини, уміння працювати над розвитком власної стресостійкості та резильєнтності, навички формування стресостійкості у учасників вебінарів.

Нагадуємо, що у Краматорську працює “гаряча лінія” для громадян з найбільш вразливих категорій населення, для зв’язку з фахівцями гарячої лінії та запису на вебінар скористайтеся номером телефону: +380736713294. Також за отриманням інформації стосовно вебінару можна звернутися на електронну пошту або на сторінці організації у Facebook:

centr.gromada@gmail.com

https://www.facebook.com/crmg.donbas/

Проєкт впроваджується ГО «Центр розвитку місцевих громад» у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало в наслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС). 

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...