У Кривому Розі відбудеться круглий стіл щодо соціальної політики з захисту прав осіб з інвалідністю

10:10
У Кривому Розі відбудеться круглий стіл щодо соціальної політики з захисту прав осіб з інвалідністю

24 жовтня о 10:00 відбудеться зустріч за темою “Посилення аспектів соціальної політики з захисту прав осіб з інвалідністю» з представниками міста Кривий Ріг Дніпропетровської області.

Дана зустріч круглого столу буде проведена в онлайн форматі громадською організацією “Фонд підтримки демократичних ініціатив Придніпров’я» за підтримки ПРООН та Європейського Союзу.

Завдання круглого столу: привернути увагу місцевої влади до проблем та потреб осіб з інвалідністю в громадах, особливо з числа ВПО. До участі в круглому столі запрошуємо представників місцевої влади, громадського сектору та соціальних установ міста Кривий Ріг Дніпропетровської області.

Під час круглого столу буде обговорено проблеми з якими зустрічаються особи з інвалідністю, наявні шляхи вирішення та власні кейси роботи з цим питанням. Також буде презентовано результати дослідження потреб осіб з інвалідністю на основі проведеного опитування 100 людей з інвалідністю з числа ВПО, що дозволить надати органам влади актуальну інформацію для допомоги їм.

Для того, щоб отримати детальну інформацію з посиланням на онлайн зустріч круглого столу зверніться за контактною інформацією:

+380 96 155 27 26

https://www.facebook.com/fpdip

Проєкт впроваджується ГО “Фонд підтримки демократичних ініціатив Придніпров’я» у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало в наслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС). 

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...