Для жінок-ВПО Запорізької області відбудеться вебінар стосовно того, як жити та працювати під час війни

11:50
Для жінок-ВПО Запорізької області відбудеться вебінар стосовно того, як жити та працювати під час війни

21 жовтня відбудеться вебінар для жінок – ВПО на тему «Як жити та працювати під час війни. Вебінар з бомбосховища» в рамках проєкту «Психологічна Допомога жінкам - ВПО, що постраждали від війни та мешкають в місцевих громадах Запорізької області».

Проект реалізується ГО “Правозахисний рух Донбасу” для мешканців м. Запоріжжя, м. Оріхов, м. Гуляйполе, Широківська громада, м. Вільнянськ Запорізької області.

На вебінарі жінки – ВПО дізнаються, як впоратися з тривогою та нав’язливим страхом, заспокоїти себе та близьких під час панічних атак, як концентруватися на буденних справах та продовжувати жити життя, ефективно працювати та не читати новинні стрічки щохвилини.

Для реєстрації на вебінар напишіть нам листа на електронну адресу prd-donbass@ukr.netз особистими даними (ПІБ, вік та фактичне місце проживання), або зателефонуйте за номером телефону +38 (093) 5077695.

Чекаємо на Вас!

Проєкт впроваджується ГО «Правозахисний Рух в підтримку прав біженців та відновлення демократичного Донбасу» у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало внаслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС). 

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...