Люди з інвалідністю з громад Дніпропетровської та Запорізької областей опанували перші кроки до успішного працевлаштування

16:50
Люди з інвалідністю з громад Дніпропетровської та Запорізької областей опанували перші кроки до успішного працевлаштування

4 лютого громадською організацією «Агенція демократичного розвитку Донбасу» було проведено навчальний тренінг «Перші кроки до успішного працевлаштування».

Тренінг проведено в рамках проєкту «Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

На тренінгу були присутні 20 людей з інвалідністю з 10 громад Дніпропетровської та Запорізької областей: м. Вільнянськ, м. Вільногірськ, м. Дніпро, м. Жовті Води, м. Запоріжжя, м. Кам’янське, м. Кривий Ріг, м. Новомосковськ, м. Павлоград, м. П’ятихатки.

Під час тренінгу учасники дізнались про джерела вакансій, ознайомились з переліком ресурсів з працевлаштування, переліком компаній лояльних до осіб з інвалідністю та отримали практичні рекомендації з питань пошуку роботи. Було проведено роботу з формування навичок написання якісного резюме, супровідного листа, та вмінь презентувати себе перед майбутнім роботодавцем під час проходження співбесіди.

Також учасницям надано алгоритми пошуку роботи, формулу вибору професії, методи розвитку Soft skills та Hard skills. Розглянуто бажаний скілсет для різних професій, нові вимоги ринку праці та методики досягнення цілей.
Лівак Неля, учасниця тренінг, зазначила: “Матеріал, наданий тренером, змістовний та корисний, обов'язково буду використовувати надані механізми для особистісного зростання та скористаюсь переліком компаній лояльних до осіб з інвалідністю для працевлаштування. Дякую за можливість розвиватись та підвищувати власні навички, вірю в те, що скоро зможу знайти гідну роботу!”
Нагадуємо, що програма коучингового супроводження з працевлаштування людей з інвалідністю триває, хочеш швидко знайти роботу - звертайся до професіоналів за менторською підтримкою за телефоном 380 93 507 76 95 або пиши на електронну пошту agencydonetsk08@gmail.com

«Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» та необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...