Як знайти роботу в умовах війни? Люди з інвалідністю Дніпропетровської та Запорізької областей вчились алгоритмам пошуку роботи

13:50
Як знайти роботу в умовах війни? Люди з інвалідністю Дніпропетровської та Запорізької областей вчились алгоритмам пошуку роботи

4 березня відбувся тренінг «Перші кроки до успішного працевлаштування» для 20 людей з інвалідністю.

4 березня відбувся тренінг «Перші кроки до успішного працевлаштування» для 20 людей з інвалідністю з 10 громад Дніпропетровської та Запорізької областей: м. Вільнянськ, м. Вільногірськ, м. Дніпро, м. Жовті Води, м. Запоріжжя, м. Кам’янське, м. Кривий Ріг, м. Новомосковськ, м. Павлоград, м. П’ятихатки. Тренінг проведено в рамках проекту «Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю у місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей», який реалізує громадська організація «Агенція демократичного розвитку Донбасу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

  • Особисто для мене тренінг був дуже корисним, інформація була викладена цікаво та зрозуміло. На завершення тренінгу я маю розуміння як ці знання можу використовувати на практиці, а саме у власному житті”, - поділилась своїми відчуттями на завершення тренінгу учасниця Марина.

Учасники під час навчання дізнались про джерела вакансій, ознайомилися із переліком ресурсів з працевлаштування, переліком компаній, лояльних до осіб з інвалідністю, отримали практичні рекомендації з питань пошуку роботи, формування навичок написання якісного резюме та вмінь презентувати себе перед майбутнім роботодавцем під час проходження співбесіди.

Разом з тренеркою учасники вчились написання якісного резюме, супровідного листа, та вмінням презентувати себе перед майбутнім роботодавцем під час проходження співбесіди.

Нагадуємо, що програма коучингового супроводження з працевлаштування людей з інвалідністю триває, хочеш швидко знайти роботу - звертайся до професіоналів за менторською підтримкою за телефоном 380 93 507 76 95 або пиши на електронну пошту agencydonetsk08@gmail.com

«Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» та необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...