Люди з інвалідністю Дніпропетровської та Запорізької областей отримали навички запобігання та протидії дискримінації на ринку праці

15:45
Люди з інвалідністю Дніпропетровської та Запорізької областей отримали навички запобігання та протидії дискримінації на ринку праці

Відбувся тренінг «Запобігання та протидія дискримінації за ознакою інвалідності на ринку праці».

5 березня відбувся тренінг «Запобігання та протидія дискримінації за ознакою інвалідності на ринку праці» для 20 людей з інвалідністю з 10 громад Дніпропетровської та Запорізької областей: м. Вільнянськ, м. Вільногірськ, м. Дніпро, м. Жовті Води, м. Запоріжжя, м. Кам’янське, м. Кривий Ріг, м. Новомосковськ, м. Павлоград, м. П’ятихатки. Тренінг проведено в рамках проекту «Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю у місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей», який реалізує громадська організація «Агенція демократичного розвитку Донбасу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Під час тренінгу учасники дізнались що таке «Дискримінація» за ознакою інвалідності на ринку праці та як її ідентифікувати. Вивчили форми та прояви дискримінації за ознакою інвалідності на ринку праці, законодавчі та нормативно-правові акти щодо запобігання та протидії дискримінації.

Окрім цього учасники активно працювали в групах, брали участь в дискусіях, розглянули разом з тренеркою які існують принципи недискримінації̈ у законодавстві України та міжнародно-правових актах, відповідальність за порушення законодавства про запобігання та протидію дискримінації та що робити, якщо Ви стали об’єктом дискримінації за ознакою інвалідності на ринку праці: алгоритм дій для власного захисту.

Своїми враженнями поділився учасник тренінгу Вадим: “Сьогодні я дізнався багато нової інформації, над якою навіть не замислювався, тому потребую час для осмислення та впровадження цих знань, порад, технік у своє життя для підвищення впевненості в собі та віри у власні сили. Дякую за мотивацію змінювати себе та своє життя!”

Нагадуємо, що програма коучингового супроводження з працевлаштування людей з інвалідністю триває, хочеш швидко знайти роботу - звертайся до професіоналів за менторською підтримкою за телефоном 380 93 507 76 95 або пиши на електронну пошту agencydonetsk08@gmail.com

«Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» та необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...