Працевлаштування на новому місці проживання: жінки-ВПО опанували стратегії працевлаштування

18:15
Працевлаштування на новому місці проживання: жінки-ВПО опанували стратегії працевлаштування

5 серпня для жінок – ВПО Закарпаття проведено майстер-клас «Що потрібно для успішного працевлаштування».

Діяльність проводиться в рамках проекту «Соціально-психологічна підтримка реінтеграції жінок – ВПО в місцевих громадах Закарпатської області».

Майстер-клас був спрямований на надання жінкам – ВПО необхідних знань, навичок та практичних порад, які сприятимуть їх успішному працевлаштуванню в місцевих громадах. Учасниці мали змогу ознайомитися з різними аспектами пошуку роботи, підготовки резюме, важливими навичками спілкування на співбесідах, а також основними етапами розвитку кар'єри.
У рамках майстер-класу були проведені практичні заняття та взаємний обмін досвідом між учасницями. Експерти та фахівці ділилися корисними порадами, відповідали на запитання та сприяли формуванню позитивного налаштування та впевненості для подальших кроків у реалізації кар'єрних цілей. Учасниці майстер-класу змогли:

-Ознайомитися з кращими практиками з пошуку роботи та створити власний план дій.

-Отримати корисні поради щодо підготовки до співбесіди та враження на роботодавця.

-Розглянути приклади успішних кар'єрних історій жінок – ВПО.

-Покращити комунікаційні навички та самопрезентацію.

"Наш проект спрямований на те, щоб допомогти жінкам-ВПО знаходити себе у новому оточенні, здолавши труднощі та створивши позитивний внесок у місцеві громади. Ми віримо, що знання та підтримка, отримані на таких заходах, допоможуть їм досягти успіху у своєму житті", – наголосив Олег Яценко, проєктний менеджер.
Публікація підготовлена за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла. Її зміст є виключною відповідальністю громадської організації “Спілка захисту громадянських свобод” і не обов’язково відображає позицію Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла.

#ПрямуємоРазом

#ПрограмаСтійкість

#BSTproject

Black Sea Trust for Regional Cooperation

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...