Кейс-менеджер допоміг у вирішенні питань середньої освіти

17:25
Кейс-менеджер допоміг у вирішенні питань середньої освіти

Лілія була матір'ю трьох дітей, які були вимушені залишити своє рідне місто через війну.

Після переїзду зі Сватово до нового місця проживання, Лілія звернулася до громадської організації «Спілка захисту громадянських свобод», яка надавала підтримку внутрішньо переміщеним особам, з метою отримання допомоги у вирішенні життєво необхідних проблем. Одним із таких питань Лілії, було забезпечення освітніх послуг для своїх дітей.

Кейс-менеджер організації взявся допомогти Лілії з цією ситуацією. Спеціалістом було проведено індивідуальну консультацію, щоб з'ясувати її потреби та бажання щодо освіти для дітей. Вони обговорили вимоги та процес отримання доступу до місцевих шкіл, а також розглянули можливі варіанти та ресурси, які можуть бути доступні для внутрішньо переміщених осіб.

Фахівцем було надано Лілії детальну інформацію про школи в її районі, включаючи процес прийому, необхідні документи та терміни. Він також допоміг їй скласти план дій та підготувати необхідну документацію для подання заявок.

Крім того, кейс-менеджер зв'язався з місцевими школами, щоб отримати додаткову інформацію та підтримку для Лілії. Він встановив контакт зі шкільним керівництвом та консультантами з питань освіти, щоб обговорити специфічні потреби Лілії та її дітей.

Було також проведено підготовку до зустрічей з представниками шкіл. Він провів тренінги зі спілкування та ведення переговорів, де вони вивчили навички ефективної комунікації та висловлювання своїх потреб.

Під час зустрічей з представниками шкіл, спеціаліст організації був присутній, щоб підтримати Лілію та відповідати на будь-які питання, які виникали. Він використовував свої знання та досвід, щоб допомогти жінці висловити свої потреби та забезпечити, що її діти отримають відповідну освіту.

Завдяки підтримці та участі кейс-менеджера, Лілія змогла успішно подати заявки до місцевих шкіл та отримати доступ до освітніх послуг для своїх дітей.

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла. Її зміст є виключною відповідальністю громадської організації “Спілка захисту громадянських свобод” і не обов’язково відображає позицію Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла.

#ПрямуємоРазом

#ПрограмаСтійкість

#BSTproject

Black Sea Trust for Regional Cooperation

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...