Як побороти апатію? Спеціаліст консультаційного центру для ВПО з інвалідністю «Завжди допоможемо» ГО «Центр розвитку місцевих громад» допоміг жінці віднайти життєздатну силу

18:15
Як побороти апатію? Спеціаліст консультаційного центру для ВПО з інвалідністю «Завжди допоможемо» ГО «Центр розвитку місцевих громад» допоміг жінці віднайти життєздатну силу

Пані Ксенія звернулась до консультаційного центру для Внутрішньо Переміщених Осіб з інвалідністю «Завжди допоможемо» ГО «Центр розвитку місцевих громад» з проханням про психологічну консультацію.

Вона виявила потребу в підтримці та допомозі в подоланні психологічних труднощів, з якими стикалась у зв'язку зі своїм статусом внутрішньо переміщеної особи та інвалідністю.

Консультант центру прийняв її з великим розумінням та емпатією. Під час консультації Ксенії було надано безперешкодний простір для висловлення своїх почуттів, думок та турбот. Він уважно слухав її і сприяв створенню відкритого та сприйнятливого середовища.
Спеціаліст дав зрозуміти та оцінити жінці свої емоції, почуття та реакції на складні ситуації, з якими вона зіткнулась. Було надано Ксенії психологічні стратегії та навички для ефективного управління стресом, підтримки самопочуття та підвищення психологічного добробуту.
Консультантом також було надано жінці інформацію про доступні ресурси та послуги, які можуть допомогти їй у подоланні труднощів. Він поділився рекомендаціями щодо подальшої її підтримки та розвитку.
Завдяки психологічній консультації спеціаліста, Ксенія відчула себе зрозумілою та здатною подолати свої труднощі. Вона набула нових навичок та ресурсів, які допомогли їй покращити своє психологічне самопочуття та приділяти час активному розвитку.
За підтримки чеської гуманітарної організації "Людина в біді" People in Need Ukraine та фінансування Європейського Союзу.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...