​Що потрібно для ефективного пошуку роботи? Люди з інвалідністю Запоріжжя опанували необхідні навички для працевлаштування

18:30
​Що потрібно для ефективного пошуку роботи? Люди з інвалідністю Запоріжжя опанували необхідні навички для працевлаштування

19 серпня відбувся тренінг на тему «Важливі кроки до успішного працевлаштування» для людей з інвалідністю, які є внутрішньо переміщеними особами (ВПО).

Захід був організований у рамках проєкту "Громадська Ініціатива «Новий Дім» – проект зі сприяння працевлаштуванню, правової та соціальної підтримки переселенців в громадах Запорізької області.

Тренінг відбувся за активної участі представників ВПО, які мають обмежені можливості, але володіють великою допитливістю, ентузіазмом та бажанням досягти незалежності та соціальної активності через здобуття робочих навичок та знань. Тренінг охопив такі питання:

-Поради та методи ефективного пошуку роботи, враховуючи особливості інвалідності.

-Оформлення резюме та відображення потенціалу на папері.

-Способи підготовки до співбесіди та подолання страху перед новими викликами.

Учасники тренінгу поглибити свої знання, необхідні для ефективного пошуку та збереження робочого місця. Тренінг включав практичні рекомендації та інструменти, які допоможуть учасникам подолати перешкоди та досягнути успіху у сфері зайнятості. Учасники тренінгу мали можливість зануритися у світ практичних навичок та інструментів, необхідних для успішного здобуття роботи та створення стабільної кар'єри.
За підтримки чеської гуманітарної організації "Людина в біді" People in Need Ukraine та фінансування Європейського Союзу.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...