​Група психоемоційної підтримки для ВПО з інвалідністю: Душевна сила та спільність в дії

17:25
​Група психоемоційної підтримки для ВПО з інвалідністю: Душевна сила та спільність в дії

18 серпня відбулось засідання групи психоемоційної підтримки для внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю Запоріжжя спрямоване на надання підтримки та зміцнення духовного стану.

Діяльність проводиться у рамках проєкту громадської організації «Центр розвитку місцевих громад» «Громадська Ініціатива «Новий Дім» – проект зі сприяння працевлаштуванню, правової та соціальної підтримки переселенців в громадах Запорізької області».

Засідання групи психоемоційної підтримки відбулося з метою створення безпечного та довірчого простору для ВПО з інвалідністю, де вони можуть відкрито поділитися своїми думками, почуттями та переживаннями. Спеціалісти надали практичні рекомендації щодо зміцнення психічного здоров'я та підтримки у важких життєвих ситуаціях.
Учасники засідання мали можливість підтримати один одного, поділитися власними досвідами та спільно шукати шляхи подолання викликів. В рамках засідання, ВПО навчилися практичним методам психоемоційного саморегулювання та заспокоєння. Учасники дізналися про ефективні способи подолання стресу та тривоги в повсякденному житті. Засідання психоемоційної підтримки було важливим кроком у створенні сприятливого середовища для психологічного відновлення та зміцнення внутрішнього стану ВПО Запоріжжя.
"Це засідання дало мені не лише психологічну підтримку, а й почуття того, що я не сама зі своїми внутрішніми викликами. Спільність і підтримка - це те, що допомагає нам рухатися вперед, навіть коли буває тяжко.»
За підтримки чеської гуманітарної організації "Людина в біді" People in Need Ukraine та фінансування Європейського Союзу.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...