Допомога в оформленні посвідчень багатодітної сім’ї

18:10
Допомога в оформленні посвідчень багатодітної сім’ї

До консультаційного центру для ВПО з інвалідністю «Завжди допоможемо» ГО «Центр розвитку місцевих громад» звернулась Любов, бо перестали отримувати пільги на комунальні послуги як багатодітна родина, що суттєво вплинуло на сімейний бюджет родини.

При детальній розмові юрист центру з’ясував, що відсутність пільг пов’язана з тим що посвідчення матері багатодітної сім’ї було прострочено та ще й загублено.

Багатодітній матері була надана консультація, щодо оформлення посвідчення матері багатодітної сім’ї та пільг. Щоб пришвидшити оформлення посвідчень, юрист подав оголошення до газети про втрату посвідчення та зробив фото для посвідчення. Також родині була надана гуманітарна допомога у вигляді речей на дітей та їжі. У відділі соціального захисту Любов, за супроводу юриста центру, написала заяву на оформлення посвідчення матері багатодітної сім’ї.

Любов отримала нове посвідчення матері багатодітної сім’ї й подано заяву для отримання пільг на комунальні послуги. Таким чином проблему Людмили було вирішено.

За підтримки чеської гуманітарної організації "Людина в біді"People in Need Ukraine та фінансування Європейського Союзу.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...