Сєвєродонецьк, перемикай свої канали на соцрекламу!

11:50
Сєвєродонецьк, перемикай свої канали на соцрекламу!

22 січня у Сєвєродонецьку безкоштовно покажуть найкращу українську та світову соціальну рекламу за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та Міжнародного фестивалю соціальної реклами Molodiya Festival.

Що буде?

  • Короткі мотиваційні ролики про підприємців зі східних областей нашої країни. Ролики про жителів Сєвєродонецька будуть представлені також.

Над зйомкою відео історій працювали українські режисери в рамках Міжнародного фестивалю соціальної реклами Molodiya Festival.

  • Презентація проекту “Великі історії малого бізнесу”.

Починаючи з 2015 року, Програма розвитку ООН в Україні за підтримки міжнародних партнерів надає ґранти на започаткування або розвиток власної справи, переважно, на сході України. За цей час було підтримано близько 650 бізнесів та створено понад 3 000 робочих місць у Донецькій, Луганській та інших областях. На заході будуть ґрантери проекту, які залюбки поділяться з вами своїм досвідом.

  • Блок найкращої світової соціальної реклами різної тематики: про стереотипи, рівне ставлення до усіх людей, захист прав дітей, переселенців та ін.

Захід варто відвідати всім охочим; підприємцям, які мають власний бізнес і хочуть нових знайомств, комунікацій та можливостей; ініціативним людям з перспективними бізнес-ідеями, які варті фінансування та обговорення.

22 січня о 17:00 м. Сєвєродонецьк ( вул. Федоренка, 10/ Sever Hub)

Вхід вільний, за попередньою реєстрацією: https://goo.gl/forms/2hPGqEtjaID5uT3o2

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...