​Вебінар онлайн марафону для допомоги безпритульним людям надасть підтримку кожному!

10:25
​Вебінар онлайн марафону для допомоги безпритульним людям надасть підтримку кожному!

30 травня 2020 року з 11:00 до 12:00 в рамках онлайн марафону буде проведено безкоштовний Вебінар з психологічної підтримки на тему «Алгоритм утворення психологічного імунітету в період карантину», організований ГО «Правозахисний рух Донбасу» в підтримку ініціативи «Допоможи вижити».

Час проведення - з 11:00 до 12:00 год.

Програма Вебінару:

- Що таке психологічний імунітет?

- Руйнівні вірусні думки

- 6 кроків зміцнення психологічного імунітету.

- Позитивне мислення та вихід із карантину.

Тренерка – Юлія Кисловська, психолог, засновниця та керівник арт-студії "Пісочниця" в містах Сєвєродонецька та Лисичанська.

Під час перебігу вебінару тренер буде повідомляти глядачів про кампанію зі збору коштів для закупівлі продуктів харчування та засобів захисту для розповсюдження серед безпритульних людей, що зараз знаходяться на межі виживання на Донбасі та надавати інформацію про способи допомоги.

Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1abX2cCPVK26TyAzfJm_GO2pZ5FIhu3H2c6yPJGdKfRI/edit

Вебінар пройде в режимі прямої трансляції.

Зареєстрованим учасникам на зазначену в реєстраційній формі адресу електронної пошти будуть надіслані посилання на трансляцію за день до проведення.

Впродовж онлайн марафону «Допоможи вижити» пройде ще один вебінари з психологічної підтримки на тему: «Практики формування правильного розумонастрою в період карантину». Щоб не пропустити заходи, слідкуйте за анонсами та новинами на сторінці ініціативи у Фейсбук:

https://www.facebook.com/%D0%94%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B8-%D0%92%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B8-106640567721402/?modal=admin_todo_tour.

Проект здійснюється за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога

#ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether #ЛюдяністьВзаємодопомога #StopCoronavirus

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...