СТАРТУЄМО в дебатному клубі м.Маріуполя

22:10
СТАРТУЄМО в дебатному клубі м.Маріуполя

Чи маємо ми рівні права в роботі, навчанні, житті?

Чи маємо ми уявлення про гендерні стереотипи?

Чи цінуємо ми надзвичайно потужний потенціал осіб різної статі?

Що потрібно жінкам або чоловікам для ефективного старту?

Ці та інші питання обговорювала 26 липня з учасниками дебатного клубу «СТАРТ» амбасадорка проєкту «Голос жінки має силу 2020» Тетяна Вейдер.

Ми всі дуже різні, але рівні. І тому все, що пов’язано з працею, відкриттям бізнесу, розвитком свого хоббі – повинно мати ознаки гендерної рівності.

Бо незалежно від статі, особистих уявлень про світ – люди планета Земля мають розвивати в собі толерантність, повагу один до одного, руйнувати бар’єри непорозумінь.

А старт нашої трудової діяльності починається з ідеї, аналізу цільової аудиторії, юридичних аспектів реєстрації та ведення бізнесу, маркетингового плану просування своїх послуг та товарів.

Також важливим є самопрезентація. І тут ораторське мистецтво стає нам в допомогу. Пітчинг, як коротке словесне або візуальне представлення себе – це мистецтво швидкості та чіткості висловлювань. Тому тренуючись, ми допоможемо собі стати більш впевненими у самопрезентації та пришвидшимо свій старт.

Проект реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків ІФА та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина».

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...