У Станиці Луганській працює Консультаційне бюро для допомоги громадянам

13:25
У Станиці Луганській працює Консультаційне бюро для допомоги громадянам

Мешканці Станично-Луганського району Луганської області та внутрішньо переміщені особи з непідконтрольних уряду України територій зможуть безкоштовно отримувати консультативну, правову та психологічну допомогу в Консультаційному бюро ГО «Центр європейських ініціатив Луганщини».

Надаються такі послуги:

- надання місцевої інформації;

- консультації у надзвичайних ситуаціях;

- надання соціально-психологічної й правової допомоги.

Види консультацій:

- особисті;

- консультації через «гарячу лінію»;

- виїзні.

Звернутись до Консультаційного бюро можуть громадяни, які мешкають на території Станично-Луганського району Луганської області – в селищі Станиця Луганська, селі Красна Талівка, селі Широке.

Адреса Бюро: смт Станиця-Луганська, вул. Центральна, 2б

Гаряча лінія Бюро: +38095 378 8447 (працює з понеділка по суботу, з 9:00 до 17:00)

Графік надання консультацій:

смт Станиця Луганська – понеділок, консультації в офісі з 8:00 до 17:00, субота – виїзні консультації в районі.

Голова організації Максим Міхальков наголошує, що метою проєкту є надання кваліфікованої правової, психологічної та консультаційної допомоги для мешканців Станично-Луганського району через направлення їх до відповідних державних органів або вирішення їхніх проблем спеціалістами Бюро.

Цей проєкт реалізується ГО «Центр європейських ініціатив Луганщини» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

#UNRPP#ВзаємодіяПлюс

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...