​Студенти підтримали соціально-екологічну акцію «ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ – WORLD CLEANUP DAY»

15:08
​Студенти підтримали соціально-екологічну акцію «ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ – WORLD CLEANUP DAY»

Студенти Лисичанського педагогічного коледжу долучились до старту соціально-екологічної акції «ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ – WORLD CLEANUP DAY» під девізом «Побачив? Прибери!».

Початок акції реалізовувався в два етапи: перший передбачав перегляд оффлайн-матеріалів «Огляд сучасних проблем забруднення навколишнього середовища», розміщені на офіційному сайті бібліотеки коледжу. Другий етап екологічного челенджу – практичний, до якого долучилися викладацький та студентський колектив коледжу.

У рамках Всесвітнього дня прибирання було упорядковано подвір’я, коледжний сад закладу освіти, а також прилеглі території. Акція відбувалася із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. Обов’язковим було наявність захисник масок, рукавичок та врахування соціальної дистанції.

У цьому аспекті соціально-екологічної акції здобувачі освіти стали активними учасниками щодо цифрового очищення – видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, що дозволить розвантажити центри бази даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії.

Студенти Лисичанського педагогічного коледжу стали учасниками наймасштабнішої команди ековідповідальних людей! Додайте Всесвітній день прибирання до свого календарного плану, мотивуймо друзів та знайомих до прибирання!

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...