9 жовтня відбудеться семінар «Розвиток регіональної мережі інноваційних кластерів у Донецькій та Луганській областях на основі університетських стартап шкіл»

15:11
9 жовтня відбудеться семінар «Розвиток регіональної мережі інноваційних кластерів у Донецькій та Луганській областях на основі університетських стартап шкіл»

1 вересня 2020 року на Сході України стартував проєкт «Стартап школа Sikorsky Challenge: сприяння інноваційному розвитку та підприємницькій діяльності стартапів в цільових університетах Донецької та Луганської областей», який здійснюється за підтримки Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Мета проєкту – сприяти інноваційному розвитку та підприємницькій діяльності стартапів в цільових університетах Донецької та Луганської областей шляхом розвитку екосистеми інновацій та підприємництва на базі університетів Сходу України. Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля є учасником проєкту.

Проєкт розпочнеться із семінару «Розвиток регіональної мережі інноваційних кластерів у Донецькій та Луганській областях на основі університетських стартап шкіл» для адміністративного і науково-педагогічного персоналу Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля та потенційних учасників інноваційного кластеру – представників органів влади та місцевого самоврядування, бізнесу, громадських організацій. На семінарі буде представлено мету та завдання проєкту, обговорено поточний стан інноваційної екосистеми СНУ ім. В. Даля та її потенціал, розглянуто питання розвитку місцевого інноваційного кластеру через взаємовигідну співпрацю різних зацікавлених сторін.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...