Пожежі в Луганській області, які виникли 30 вересня та 1 жовтня ліквідовані

10:05
Пожежі в Луганській області,  які виникли 30 вересня та 1 жовтня ліквідовані

Станом на 9:00 9 жовтня всі пожежі в природних екосистемах на території Луганської області ліквідовані. Підрозділи ДСНС, включаючи задіяні підрозділи з інших областей, протягом 9 жовтня залишаються для чергування на території Луганської області.

Основні зусилля ДСНС були направлені на захист населених пунктів, польового артилерійського складу ЗСУ поблизу с. Боровеньки та газорозподільчої станції на околиці с. Олександрівка. Завдяки комплексному застосуванню наземних сил та авіації не допущено розповсюдження вогню до населених пунктів, потреби в евакуації не було.

За попередніми оцінками, орієнтовна площа, пройдена вогнем, складає понад 20 тис. га. Під час гасіння пожеж евакуйовано 150 осіб. Під час ліквідації лісових пожеж виявлено тіла 11 осіб, з яких: 3 особи загинуло внаслідок отруєння продуктами горіння, 1 особа – від отриманих опіків, 3 особи – внаслідок серцевих нападів, 4 особи - причина загибелі встановлюється. Постраждало 19 осіб (у тому числі 3 співробітника ДСНС).

Інформація щодо знищення і пошкодження житлових будинків та об'єктів інфраструктури уточняється місцевими органами влади.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...