Запрошуємо взяти участь у навчальних вебінарах програми «Школа громадської журналістики Луганщини».

09:40
Запрошуємо взяти участь у навчальних вебінарах програми «Школа громадської журналістики Луганщини».

Заняття будуть проходити щоденно - з понеділка, 12 жовтня по п'ятницю, 16 жовтня о 14-00 год. у форматі онлайн.

Постійне посилання на Zoom-канал для відвідування занять:

https://us02web.zoom.us/j/88287465989...
Ідентифікатор конференції: 882 8746 5989
Код доступу: 084814

Навчальна програма буде цікава для громадських активістів та блогерів і надасть знання із використання сучасних інструментів та Інтернет-технологій для створення і поширення інформації, перевірки достовірності даних і створення актуального контенту. Впродовж курсу, що складається з 5 онлайн-занять журналістка Тетяна Вергун розкриє теми: відеоблогу (зйомка, монтаж); просування відеоблогу (соціальні мережі, інструменти Google); ZOOM (як користуватись та проводити цікаві заходи для аудиторії); написання статей та сторітелінг; Instagram (як просувати суспільно корисні ідеї) та багато іншого.

Слідкуйте також за анонсами та новинами на Фб-сторінці ГО "Суспільна служба правової допомоги" https://www.facebook.com/sspd.lug/

Діяльність Центру громадської активності «Сіті Хаб» Луганської обласної організації «Суспільна Служба Правової Допомоги» впроваджується проєктом «СІТІ ХАБ: платформа діалогу громади та влади» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...