Оголошено новий набір на програму «Молодь змінить Україну 2020»

17:45
Оголошено новий набір на програму «Молодь змінить Україну 2020»

«Молодь змінить Україну 2020» — це програма для активних, етичних, патріотичних молодих українських професіоналів та професіоналок, які прагнуть творити зміни.

У межах програми «Молодь змінить Україну 2020» ми розповімо про те, як стати гуру змін, та навчимо вас розробці та втіленню проєктів місцевого розвитку, що будуть сприяти розвитку вашої громади та вас, як спеціалістів у своїй справі.

Шукаємо відповідальну молодь, яка пов’язує своє майбутнє з Україною, прагне позитивних змін для країни та потребує знань та досвіду для реалізації ідей, що змінюють життя.

УЧАСНИКАМИ та УЧАСНИЦЯМИ ПРОГРАМИ МОЖУТЬ СТАТИ патріотична молодь віком 20-35 років, громадські активісти та активістки, представники та представниці місцевих органів влади та самоврядування, соціально-відповідального бізнесу, медіа, молоді люди з 9 областей України, активні в житті громади свого населеного пункту та готові взяти відповідальність за його подальший розвиток.

Локальні школи відбудуться у 2020 році відбуваються ОНЛАЙН для учасників та учасниць з 9 областей: Львівська, Луганська Рівненська, Закарпатська, Хмельницька, Миколаївська, Кіровоградська, Сумська, Херсонська.

Набір триває до 10 жовтня включно 23:00 за київським часом. Хочеш стати гуру змін? Тисни "зареєструватися"!

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...