Органами державного нагляду Луганщини проведено планові та позапланові перевірки

13:55
Органами державного нагляду Луганщини проведено планові та позапланові перевірки

За повідомленням Луганської обласної державної адміністрації протягом дев’яти місяців органами державного нагляду Луганщини проведено 114 планових та 3299 позапланових перевірок.

Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації проведено моніторинг діяльності органів державного нагляду (контролю) щодо кількості проведених ними за дев’ять місяців 2020 року планових та позапланових перевірок.

За цей період на території області здійснено 114 планових та 3299 позапланових заходів. Виявлено порушення за 44 плановими і 1838 позаплановими заходами та відповідно стільки ж складено актів. За результатами прийнято 716 розпорядчих документів про усунення порушень, з яких суб’єктами господарювання виконано 660.

Так, Головним управлінням Пенсійного фонду України в Луганській області здійснено 343 позапланові заходи державного нагляду (контролю) та складено 295 розпорядчих документів, з яких суб’єктами господарювання виконані 285.

Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Луганській області – 87 планових та 16 позапланових заходів. Складено 23 розпорядчих документи про усунення порушень, які виконані в повному обсязі.

Головним управлінням Держпродспоживслужби в Луганській області – 1639 позапланових відповідних заходів. Складено 228 розпорядчих документів, із яких суб’єктами господарювання виконано 182. Головним управлінням Держпраці в Луганській області – 585 позапланових заходів та складено стільки ж актів про виявлення правопорушень.

Державною екологічною інспекцією у Луганській області – 23 планових та 44 позапланових заходи на предмет дотримання суб’єктами господарювання вимог природоохоронного законодавства, складено 67 розпорядчих документів щодо усунення порушень, всі з яких виконано.

Головним управлінням Держгеокадастру у Луганській області – чотири планові та три позапланові заходи, складено чотири розпорядчих документи про усунення порушень, з яких суб’єктами господарювання виконані всі. Головним управлінням ДСНС у Луганській області – 669 позапланових заходів, складено 99 розпорядчих документів про усунення порушень, всі із яких суб’єктами господарювання виконані.

Таким чином, планових заходів найбільше проведено Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Луганській області (87). Найбільшу кількість позапланових заходів – Головним управлінням Держпродспоживслужби в Луганській області (1639).

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...