Надзвичайники звернулися до громадян з проханням утриматися від виходу на тонкий лід

16:20
Надзвичайники звернулися до громадян з проханням утриматися від виходу на тонкий лід

У зв'язку зі зниженням температурних показників на Луганщині на водоймах почав формуватися льодовий покрив, товщина якого становить до 5 см. За таких умов виходити на тонку кригу вкрай небезпечно, адже це може стати причиною трагічних наслідків. З метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на льоду, а також травмування та загибелі на них людей фахівці Служби порятунку “101” провели серед рибалок інформаційно-роз’яснювальну роботу.

23 листопада фахівці Новоайдарського районного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області відправилися до улюблених місць прихильників риболовлі на річці Айдар. Перш за все рятувальники розповіли громадянам про небезпеку перебування на тонкій кризі, а також до чого може призвести скупчення рибалок на одному місці чи розташування поруч великої кілька лунок. Крім того, фахівці ДСНС Луганщини радили рибалкам мати при собі елементарні засоби порятунку та нагадали їм правила надання допомоги людині, яка провалилася під лід.

Подібні заходи проводитимуться і надалі, надзвичайники Луганської області звертаються до громадян з проханням утриматися від виходу на тонкий лід, який утворився на водоймах, і застерегти від цього своїх дітей. Завзятим рибалкам також слід пам’ятати, що зимова ловля риби потребує особливо суворого дотримання правил безпеки під час перебуванні на кризі. У разі виникнення нещасного випадку негайно телефонуйте за номером «101».

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...