Навчальний курс із основ кібергігієни «Базові правила безпеки в цифровому середовищі»

19:50
Навчальний курс із основ кібергігієни «Базові правила безпеки в цифровому середовищі»

Курс розрахований на студентську аудиторію та всіх тих, чиє повсякдення не обходиться без комп’ютерів, смартфонів і планшетів. Він буде цікавий кожному, хто користується соціальними мережами, електронною поштою, ресурсами новин чи просто шукає інформацію в Інтернеті.

У курсі розкриваються поняття інформаційної безпеки, найбільш важливі для пересічних користувачів. У ньому описані основні загрози в інформаційному просторі та базові методи протидії цим загрозам. Три кроки успішного проходження курсу:

Ознайомся з теоретичним матеріалом

Це інтерактивний збірник дохідливої яскравої й подекуди анімованої інформації про захист свого комп’ютера та особистої інформації в контексті сучасних кіберзагроз і кіберризиків.

Виконай запропоновані вправи

У курсі чимало практичних завдань – вони допоможуть потренуватися у вирішенні цілком реальних життєвих ситуацій без завдання шкоди власному комп’ютеру чи смартфону.

Пройди тест і отримай сертифікат

Сертифікат про завершення курсу засвідчуватиме твою готовність застосовувати нові знання в якості паска кібербезпеки в незастрахованому від хакерських атак інформаційному просторі.

Курс є повністю безкоштовним завдяки гранту CRDF Global, за фінансової підтримки Державного департаменту США.

Цей курс дозволить:

  • Дізнатися про основні загрози в інформаційному просторі та про те, яку небезпеку вони несуть
  • Проаналізувати наслідки від успішної реалізації атак зловмисників
  • Зрозуміти яка інформація є головною ціллю хакерів і чому її слід захищати
  • Запам’ятати основні рекомендації щодо захисту власних даних, безпечного користування електронними пристроями та інформаційними ресурсами
  • Реєстрація за посиланням 

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...