Відбулась презентація попередніх результатів дослідження Місцевого індексу прав людини

17:50
Відбулась презентація попередніх результатів дослідження Місцевого індексу прав людини

Презентація попередніх результатів дослідження Місцевого індексу прав людини у Луганській та Донецькій областях за напрямками "Безпека" та "Доступ до правосуддя". 

Євген Полтенко - виконавчий директор Мережі правового розвитку презентував загальну інформацію про проєкт, його значення та про те, що вже було зроблено. Експерти проєкту розповіли про особливості та рекомендації за напрямками “Безпека” та “Доступ до правосуддя”, монітори обговорили практичні аспекти дослідження напрямків, а саме негативні та позитивні приклади роботи органів місцевого самоврядування.

Проєкт «Посилення експертного потенціалу ОГС Донецької та Луганської областей для здійснення моніторингу доступу до правосуддя та безпеки на місцевому та обласному рівнях» втілюють у життя дві національні спілки правозахисних організацій – Мережа правового розвитку та Українська Гельсінська спілка з прав людини, які об’єдналися з партнерськими організаціями з Донецької та Луганської областей, в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Данії, Нідерландів, Швейцарії та Швеції.

Відео заходу за посиланням 

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...