Велике будівництво: на мосту в Новоайдарі монтують освітлення

16:45
Велике будівництво: на мосту в Новоайдарі монтують освітлення

У Новоайдарі, на мосту через річку Айдар та під’їзді до нього монтують сучасне освітлення, яке буде використовувати сонячну енергію. Всього встановлять 38 опор освітлення, по 19 з кожної сторони.

На сьогодні проїзд транспорту забезпечено по лівій проїзній частині мосту. Після встановлення світлофорів, праву найближчим часом теж відкриють для руху.

У зв’язку зі складними погодними умовами були внесені корективи у монтування освітлення. Роботи планується завершити 28 грудня.
У грудні, після армування та бетонування тротуарів, встановлення монолітної бетонної плити по правій частині також відбулося укладання двох шарів асфальтобетону.
Перед тим був укладений гідроізоляційний шар. На обох сторонах мосту встановленні компенсатори, поручні, системи огороджень.
Основні роботи для забезпечення безперешкодного проїзду по мосту завершені.
Продовжуються роботи знизу мосту, а саме: очищення опор, обробка оголених ділянок, штукатурення.
Варто зазначити, що контроль за ходом будівництва виконується Службою автомобільних доріг у Луганській області та незалежними експертами – ТОВ «Ежіс Україна» (Франція). Ремонт мосту здійснюється за кошти державного бюджету.
Міст через річку Айдар розташований на км 42+533 автомобільної дороги державного значення Т-13-06 Сєвєродонецьк – Новоайдар.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...