ГО "Громадська Платформа" звітує про результати діяльності за 2020 рік

11:14
ГО "Громадська Платформа" звітує про результати діяльності за 2020 рік

Будь яка зміна, що відбувається в суспільстві, має ґрунтуватися на «трьох китах»: по перше – це нормативне врегулювання відповідної сфери, по друге – широка поінформованість всіх цільових груп, по третє – наявність в представників цільових груп відповідних знань та навичок, які дозволяють скористатися новими можливостями.

В сучасній Україні важко знайти сферу, яка не потребує реформ. І в такій ситуації дуже важливим є дотримання всіх трьох умов проведення будь яких змін в будь якій сфері суспільного життя. Якщо щось проігнорувати – зміни не відбудуться або відбуватимуться дуже повільно і з високим ризиком виникнення соціальних конфліктів. 

Наша організація, як фахова команда однодумців, протягом 2020 року, докладала максимум зусиль для того, щоб вдосконалити нормативну базу, максимально інформувати членів територіальних громад про зміни, які відбуваються в державі, а також навчали і посадових осіб, і представників громадськості, і представників засобів масової інформації. 

Звичайно, були невдачі, але здобутків набагато більше. Всі ми докладали максимум зусиль для того, щоб життя нашої громади стало кращим. І нам таки багато що вдалося зробити. 

Від себе особисто, а також від імені нашої команди, хочу подякувати всім нашим друзям і партнерам за співпрацю, підтримку та спільне бачення змін, які необхідно здійснити в громаді, районі, області та Україні загалом. Разом ми сила! 

Пропоную вашій увазі звіт громадської організації «Громадська Платформа» за 2020 рік, в якому ми спробували коротко розповісти про нашу організацію та про нашу діяльність. 

З повагою, Голова громадської організації «Громадська Платформа» С е р г і й К о ше л ь

Прикреплённый документ PDF:

Оцініть новину

+1
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...