Блог-кафе «Шлях можливостей»

17:35
Блог-кафе «Шлях можливостей»

12.09.2021 в Маріуполі відбулося двогодинна інтерактивна дія – блог-кафе на тему «Шлях можливостей», присвячена актуальним питанням у контексті «Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час».

Під час заходу амбасадорка проєкту Тетяна Вейдер ознайомила учасників(ць) з метою проєкту, що полягає в розбудові суспільного діалогу, громадсього лідерства та миротворчості. Учасники(ці) спробували застосувати до свого життя методи Life коучингу із знаходження шляхів для досягнення особистих цілей.

А експертка – психолог Олена Захарова провела практичні вправи з елементами EMDR тераії, що стабілізують загальний стан людини, дозволяють послабити напруження, завдяки чому стає можливим пом’якшення особистого реагування на події, а також мінімізуються конфлікти у суспільстві.

Як результат заходу, учасниками(цями) блог-кафе створена група взаємопідтримки, де на громадських засадах ми зможемо допомагати друг другу в розширенні можливостей.

Відкриємо нові можливості разом!

Організатор заходу – ГО «Агенція Демократичного Розвитку Донбасу»

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина».

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...