Люди з інвалідністю Донецької та Луганської областей отримають допомогу в працевлаштуванні

13:58
Люди з інвалідністю Донецької та Луганської областей отримають допомогу в працевлаштуванні

З кінця липня розпочав свою роботу Координаційний ресурсний центр на базі ГО «Центр розвитку місцевих громад».

З кінця липня розпочав свою роботу Координаційний ресурсний центр на базі ГО «Центр розвитку місцевих громад». Створення Центру стало можливим завдяки реалізації проєкту «Громадська кампанія зі сприяння працевлаштуванню людей з інвалідністю в місцевих громадах Донецької та Луганської областей» за фінансової підтримки Європейського союзу. Даний проект передбачає комплекс заходів щоб сприяти покращенню зайнятості осіб з інвалідністю цільових громад Луганської та Донецької областей та покращити рівень взаємодії осіб з інвалідністю, роботодавців та органів місцевої влади для спільного вироблення політики в сфері сприяння зайнятості та покращення економічного становища осіб з інвалідністю.

Завдяки роботі Ресурсного центру люди з інвалідністю на Донбасі зможуть отримати допомогу та консультації з таких питань:

- пошук роботи,

- складання резюме,

- аналіз актуальних вакансій на ринку,

- можливості навчання для осіб з інвалідністю;

- юридичні консультації онлайн в сфері праці для людей з інвалідністю та інше.

Наприкінці серпня на базі Координаційного центру розпочне свою діяльність Мережа, що буде сформована із 25 кар’єрних радників з 9 цільових громад: смт. Станиця Луганська, м. Кремінна, м. Сєверодонецьк, м. Рубіжне Луганської області та м. Слов’янськ, м. Краматорськ, м. Бахмут, м. Дружківка, м. Маріуполь Донецької області.
Звернутись до Ресурсного центра можна за наступними конактами:

066 269 83 65

centr.gromada@gmail.com

www.facebook.com/crmg.donbas

Цей проєкт втілюється в рамках Програми солідарності EU COVID-19 від ЄС для ініціативи «Східне сусідство», що реалізується PIN Україна People in Need Ukraine за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...