Жінки Луганщини відвідали онлайн семінари з психологічної мотивації до працевлаштування

17:05
Жінки Луганщини відвідали онлайн семінари з психологічної мотивації до працевлаштування

24 та 25 січня представниці жіноцтва Луганської області відвідали онлайн семінари за темою «Психологічна мотивація до працевлаштування»

Впродовж заходів жінки із тренеркою психологинею Мариною Акімченковою вчилися простим психологічним прийомам і технікам, які покликані допомагати долати внутрішні бар'єри та стресові ситуації під час пошуку роботи, адаптуватись в колективі, спокійно сприймати негаразди та реагувати на критичні ситуації.

Тренерка розповіла про зовнішню і внутрішню мотивацію, допомагала учасницям віднайти власні унікальні здібності та розкрити свої таланти, а також наважитись прийняти нові виклики, щоб відкриватись до нових можливостей, долаючи перешкоди.

Разом з тренеркою учасниці опрацьовували модель дій для успішного досягнення своїх цілей. Учасниці за допомогою перегляду мультфільму аналізували ситуації, коли людина може застосувати максимум наполегливості та безліч стратегій, не досягнувши при цьому своєї мети лише тому, що оцінка ситуації та визначення цілей були хибними.

За допомогою продемонстрованих тренеркою матеріалів та пояснень, учасниці ознайомилися із мозковими реакціями на стрес та зрозуміли яким чином вони впливають на прийняття рішень, ставлення та спосіб вирішення проблем і потреб, у тому числі й пошуку роботи, самореалізації, взаємодії з оточенням.

Марина Акімченкова розкрила складові філософії "Ікігай" стосовно самореалізації людини. Ікігай це японське поняття, що означає відчуття свого призначення у житті, воно може являти собою хобі, професію чи сім'ю. Тренерка за допомогою схематичного зображення розповідала учасницям про складові поняття Ікігай, досягненням яких забезпечується задоволення людини від життя.

Окрім іншого, впродовж семінару тренерка постійно спілкувалась з учасницями та відповідала на їх запитання.

В кінці заходу учасниці подякували тренерці, організаторам та одна одній за цікаве та інформативне спілкування. Тренерка в свою чергу висловила вдячність учасницям за активну участь і бажання відкривати в собі можливості та змінювати на краще себе та своє життя, запропонувала свою допомогу у разі потреби та надала учасницям свої контакти для психологічних приватних консультацій.

Заходи відбуваються в рамках проєкту “Сприяння самозайнятості жінок та економічному відновленню громад поблизу лінії зіткнення в Луганській області” ГО "Ліга жінок-виборців“, за підтримки Уряду Великої Британії через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку (FCDO)

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...