Оголошено конкурсний набір до Школи діалогу та примирення для молоді «Побудуємо майбутнє разом»

17:00
Оголошено конкурсний набір до Школи діалогу та примирення для молоді «Побудуємо майбутнє разом»

ГО “Спілка захисту громадянських свобод” оголошує конкурсний набір молоді віком від 18-29 років з Біловодської громади до Школи діалогу та примирення для молоді «Побудуємо майбутнє разом».

Метою заходу є надання знань та навичок учасникам щодо правил ведення діалогів, аналізу та фасилітації конфліктів, конфліктної превенції, застосування закону про протидію дискримінації тощо. Учасники тренінгу спробують дослідити, як з усвідомлених соціальних ролей індивіда формується ідентичність різних соціальних груп і суспільства в цілому. Якій вплив мають негативні стереотипи на процес сприйняття різних соціальних груп, як негативні стереотипи стосовно іншого можуть визначати наші дії та політичні рішення. Працюючи з поняттям «стереотип», учасники заходу дійдуть висновку, що соціальні та етнічні стереотипи змінюються під впливом зовнішніх (історичних) обставин, хоча цей процес може бути дуже тривалим.

Програма рекомендована усім, хто:

  • прагне розвинути свої здібності приймати креативні рішення, ґрунтуючись на інтересах учасників переговорів
  • хоче навчитися розпізнавати різні моделі переговорів і змінювати переговори з нульовим результатом або позиційний торг на модель переговорів за інтересами
  • бажає отримувати додаткову цінність в переговорах у довгостроковому періоді використовуючи вміння поєднувати різні інтереси і знаходити оптимальні рішення для кожної зі сторін
  • віддає перевагу безконфліктному спілкуванню і розуміє цінність і «вартість» відносин
  • Конкурсну анкету можна заповнити за посиланням https://forms.gle/Tb6RuBEoubYqfqyeA

    Анкети приймаються до 23:59 14 лютого 2022 року.

    «Ця подія стала можливою за підтримки Державного департаменту США та IREX. Вміст є виключною відповідальністю ГО “Спілка захисту громадянських свобод” і не обов'язково відображає погляди Державного департаменту США та IREX»

    Оцініть новину

    +1
    Немає коментарів. Ваш буде першим!
    Завантаження...