Конкурсний набір учасниць на семінари «Мотивація до підприємництва та визначення зовнішніх та внутрішніх ресурсів в умовах пандемії»

11:17
Конкурсний набір учасниць на семінари «Мотивація до підприємництва та визначення зовнішніх та внутрішніх ресурсів в умовах пандемії»

Громадська організація «Правозахисний центр Ліга жінок-виборців» оголошує конкурсний набір учасниць семінарів для жінок за темою «Мотивація до підприємництва та визначення зовнішніх та внутрішніх ресурсів в умовах пандемії».

Питання, які ввійдуть до теми семінарів:

- Як шукати ресурси на власну справу

- Як сплачувати податки

- Де знайти час та ідею

- Чи реально стати підприємцем у будь-якому віці

- Вивчення бізнес-моделі Canvas, основ маркетингу та планування.

Семінари пройдуть онлайн для жінок з міст: Станиця Луганська, Щастя, Попасна, Гірське, Золоте, Новоайдар, Старобільськ, Сєвєродонецьк.

За результатами навчань всі учасниці отримають посттренінгове супроводження та коучинг тренера з метою ефективної імплементації отриманих знань.

Участь у семінарі є безкоштовною.

Для участі у семінарі необхідно заповнити анкету за посиланням: https://docs.google.com/.../1sZrqTN1cE71p9T5ZwD0Yarz.../edit

Дедлайн подання заявки – 23:59 год. 28.11.2021

Дата, час та програма семінарів будуть повідомлені відібраним учасницям додатково.

Орієнтовний період проведення – листопад - грудень 2021 року

Телефон для довідок: +380983065015.

Заходи відбуваються в рамках проєкту “Сприяння самозайнятості жінок та економічному відновленню громад поблизу лінії зіткнення в Луганській області” ГО "Ліга жінок-виборців“, за підтримки Уряду Великої Британії через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку (FCDO)

Оцініть новину

+1
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...