Мир у Цифровий Час, розширення можливостей заради відновлення порозуміння

15:25
Мир у Цифровий Час, розширення можливостей заради відновлення порозуміння

Розпочато діяльність у рамках проекту «МИР У ЦИФРОВИЙ ЧАС» Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні.

Розпочато діяльність у рамках проекту «МИР У ЦИФРОВИЙ ЧАС» Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні, даний проект впроваджує ГО “Агенція демократичного розвитку донбасу” в місті Павлоград Дніпропетровської області.

Проєкт передбачає низку заходів, направлених на миротворчість та блогерську діяльність. Реалізація цих заходів проводиться у співпраці з амбасадорками – агентами миру. До кінця грудня 2022 року в такій співпраці в Дніпропетровській області заплановано проведення 10 блог-кафе, двох 2-денних тренінгів, а також проведення акції до Дня миру.

У липні на конкурсних засадах було відібрано 5 активних амбасадорок проєкту – агентів миру, які реалізують свої власні міні-проєкти у заданій тематиці. У рамках міні-проєктів кожна амбасадорка проведе 2 блог-кафе, сформує свою команду, представники якої займатимуться активною блогерською діяльністю, направленою на реалізацію проєкту «Мир у цифровий час», публікуючи пости на теми миротворчості на порталі Фундації «MustPostToday».

Наразі амбасадорки та члени їх команди проходять навчання у 5 регіональних школах-тренінгах, які організовані Фундацією прав людини за темами: «Арт-терапевтичні засоби відновлення під час війни», «Роль молоді у гуманітарному відновлені України», «Комунікація через соціальні мережі під час війни», «Механізми посилення соціальної згуртованості та солідарності в місцевих громадах під час війни» та «Цифровий блогінг під час війни. Нові виклики».

Детальніше з діяльністю у рамках проекту можна ознайомитися на порталі, в групі проекту в фейсбуці та на сторінці ГО “Агенція демократичного розвитку донбасу”.

Проєкт «Мир у цифровий час» реалізує Фундація прав людини за підтримки Institut für Auslandsbeziehungen та Міністерства закордонних справ Німеччини. 

Оцініть новину

+1
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...