Обговорення стосовно проблем внутрішньо переміщених осіб та форми допомоги у місті Дніпро

17:35
Обговорення стосовно проблем внутрішньо переміщених осіб та форми допомоги у місті Дніпро

27 жовтня 2022 у форматі онлайн-дискусії відбудеться засідання діалогової платформи за темою “Проблеми внутрішньо переміщених осіб та форми допомоги у місті Дніпро”.

Зустрічі проходять в межах роботи діалогової платформи “Розвиток Дніпра: діалог громади, ВПО та влади”, це друга онлайн-конференція із серії заходів ГО «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ».

До участі в заході запрошуються представники влади, громадські активісти, ВПО та волонтери. Під час зустрічі учасники поділяться своїм досвідом допомоги внутрішньо переміщеним особам та особистим досвідом переміщення, які виклики, можливості. Розглянуть шляхи надання гуманітарної допомоги, проблеми в проведенні даної процедури, прецеденти неякісного розподілення допомоги та шляхи удосконалення даних процедур.

Усіх бажаючих запрошуємо долучитись до заходу, для реєстрації потрібно написати ПІБ та контактні дані на пошту cityhub@ukr.net або зателефонувати за контактним номером телефону +38 093 576 15 52.

Проєкт впроваджується ГО «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало внаслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС). 

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...