Люди з інвалідністю Дніпропетровської та Запорізької областей вчились першим крокам працевлаштування

16:20
Люди з інвалідністю Дніпропетровської та Запорізької областей вчились першим крокам працевлаштування

8 квітня відбувся черговий тренінг «Перші кроки до успішного працевлаштування», який було проведено громадською організацією «Агенція демократичного розвитку Донбасу».

Тренінг проведено в рамках проєкту «Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

На тренінгу були присутні люди з інвалідністю з 10 громад Дніпропетровської та Запорізької областей: м. Вільнянськ, м. Вільногірськ, м. Дніпро, м. Жовті Води, м. Запоріжжя, м. Кам’янське, м. Кривий Ріг, м. Новомосковськ, м. Павлоград, м. П’ятихатки.

Під час тренінгу учасники ознайомились з такими тематиками:

-Як знизити рівень стресу та налагодити комунікацію.

-Працевлаштування з точки зору задоволення базових та соціальних потреб.

-Світові тенденції ринку праці та особливості українських тенденцій. Формула вибору професії.

-Портрет ідеального роботодавця.

Також учасники ознайомились з поняттям працевлаштування у широкому та вузькому значеннях. Проведено аналіз спогадів учасників про досвід пошуку роботи та надано рекомендації тренером.

Було здійснено діагностику здібностей, інтересів та можливостей учасників тренінгу. Проведено роботу з формування навичок написання якісного резюме, супровідного листа, та вмінь презентувати себе перед майбутнім роботодавцем під час проходження співбесіди.

З учасниками пропрацьовано алгоритми пошуку роботи, методи розвитку Soft skills та Hard skills. Розглянуто бажаний скілсет для різних професій, нові вимоги ринку праці та методики досягнення цілей. Та на завершення познайомились з експрес-техніками регуляції власного стану.

Нагадуємо, що програма коучингового супроводження з працевлаштування людей з інвалідністю триває, хочеш швидко знайти роботу - звертайся до професіоналів за менторською підтримкою за телефоном 380 93 507 76 95 або пиши на електронну пошту agencydonetsk08@gmail.com

«Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» та необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...