Внутрішньо переміщеним особам у Вінниці надано навички отримання соціальних та адміністративних послуг онлайн

13:05
Внутрішньо переміщеним особам у Вінниці надано навички отримання соціальних та адміністративних послуг онлайн

3 червня відбувся семінар для внутрішньо переміщених осіб у місті Вінниця "Отримання соціальних та адміністративних послуг онлайн”, у рамках реалізації проєкту громадською організацією «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ».

Семінар був організований з метою надання учасникам необхідних знань та навичок для ефективного отримання соціальних та адміністративних послуг за допомогою онлайн-інструментів. Під час заходу, експерти надали інформаційні презентації, провели практичні тренінги та обговорення, які сприяли підвищенню свідомості та розумінню процесу отримання послуг у віртуальному середовищі.

Учасники семінару отримали корисні поради та інструкції щодо використання онлайн-платформ, веб-сервісів та інших електронних ресурсів для отримання необхідних соціальних та адміністративних послуг. Вони ознайомилися з процедурами реєстрації, заповнення електронних документів та комунікації зі службами підтримки.

"Цей семінар був надзвичайно корисним для мене. Тепер я маю необхідні навички, щоб отримувати соціальні та адміністративні послуги онлайн. Це відкриває нові можливості для мене та інших внутрішньо переміщених осіб у нашому місті. Дякую організаторам за такий цінний семінар!", - цитата учасниці семінару.

Представники громадської організації «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» висловлюють свою вдячність усім учасникам семінару за активну участь та зацікавленість у темі отримання онлайн-послуг. Ми прагнемо забезпечити доступність та якість послуг для внутрішньо переміщених осіб, сприяючи їхньому самовизначенню, самореалізації та соціальній інтеграції.

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла. Її зміст є виключною відповідальністю «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» і не обов’язково відображає позицію Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...