Перемога над прокрастинацією: як психолог громадської організації допоміг Вікторії з проблемою внутрішнього переміщення

17:50
Перемога над прокрастинацією: як психолог громадської організації допоміг Вікторії з проблемою внутрішнього переміщення

Вікторія внутрішньо переміщена особа, яка була змушена залишити свій рідний край через війну.

Вона шукала притулок та підтримку на новому місті проживання, але зіткнулася зі значними особистими труднощами, зокрема з прокрастинацією. Вікторія знала, що їй потрібно зробити багато речей, але постійно відкладала їх на потім.

Одного разу Вікторія дізналася, що фахівці громадської організації «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» надають психологічну підтримку внутрішньо переміщеним особам. Вона вирішила звернутися по допомогу і попросити психолога порадити їй, як подолати свою прокрастинацію та знайти спосіб досягти поставлених цілей.

Психологом ГО «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» зустрівся з Вікторією та провів серію особистих консультацій, щоб краще зрозуміти її ситуацію та причини прокрастинації.

Під час консультацій психолог виявив, що Вікторія була під великим навантаженням емоційного стресу, який виник через втрату рідного дому та незабезпеченість майбутнього. Цей стрес призводив до відкладання справ і відчуття безсилля перед великим списком завдань.

Психолог почав працювати з Вікторією над її емоційним станом та стресом. Він використовував методи релаксації, медитації та психологічного розслаблення, щоб допомогти їй заспокоїтися та знайти внутрішній ресурс для подолання прокрастинації.

Поступово Вікторія почала засвоювати ці методи і застосовувати їх у своєму повсякденному житті. Вона навчилася керувати своїми емоціями та стресом, що допомогло їй зосередитися на завданнях та почати їх виконувати.

Психолог також допоміг Вікторії встановити конкретні цілі та розробити план дій. Вони розглядали завдання поетапно, розбиваючи їх на менші, більш досяжні кроки. Це дозволило Вікторії почуватися більш упевненою та впевнено рухатися вперед.

За допомогою підтримки психолога та власній роботі Вікторія поступово подолала прокрастенацію та почала досягати своїх цілей. Вона впоралася з адаптацією до нових умов життя та знайшла роботу, що відповідає її навичкам і інтересам.

Історія Вікторії може бути прикладом успіху для інших внутрішньо переміщених осіб, які також намагаються впоратись з прокрастинацією та емоційним стресом.

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла. Її зміст є виключною відповідальністю «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» і не обов’язково відображає позицію Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...