Як адаптуватись до нових умов? Як перестати залишати своє життя на потім?

10:55
Як адаптуватись до нових умов? Як перестати залишати своє життя на потім?

22 липня відбувся психологічний онлайн-воркшоп «Як перестати залишати своє життя на потім?» для внутрішньо переміщених осіб у місті Вінниця. 

Воркшоп проведено у межах проекту “Релокація Центру громадської активності «СІТІ ХАБ» до Вінниці та організація комплексної допомоги ВПО в громаді” громадської організації «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ».

Основними темами воркшопу стали питання, пов'язані із стресом, адаптацією до нових умов, самоствердженням та розробкою планів дій для досягнення особистих та професійних цілей. Учасники змогли обговорити свої досвіди, задати питання експертам та обмінятися корисними порадами з іншими учасниками.

Проведення таких психологічних заходів є важливим етапом в інтеграції внутрішньо переміщених осіб у місцеве громадське життя Вінниці. Вони надають підтримку та допомагають впо подолати психологічні труднощі, пов'язані зі зміною місця проживання, і сприяють їхній адаптації до нових умов.

Команда громадської організації «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» висловлює щиру вдячність всім учасникам за активну участь та бажання розвиватися.

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла. Її зміст є виключною відповідальністю «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» і не обов’язково відображає позицію Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...