Завдяки підтримці та участі кейс-менеджера жінка-ВПО змогла знайти квартиру мрії

16:25
Завдяки підтримці та участі кейс-менеджера жінка-ВПО змогла знайти квартиру мрії

Наталія була жінкою, яка покинула своє рідне місто через війну та стала внутрішньо переміщеною особою.

Вона звернулася до громадської організації «Спілка захисту громадянських свобод», яка надавала підтримку внутрішньо переміщеним особам, з метою отримання консультації та підтримки у пошуку житла.

Кейс-менеджером організації було проведено індивідуальну консультацію, щоб з'ясувати потреби та бажання Наталії щодо нового житла. Вони обговорили бюджет, її переваги щодо розташування та типу житла, а також розглянули можливі варіанти та ресурси, які можуть бути доступні для внутрішньо переміщених осіб.

Спеціалістом було надано Наталії детальну інформацію про ринок нерухомості в її новому місці проживання, включаючи доступні орендні та продажні пропозиції. Він допоміг Наталії зрозуміти процес пошуку житла, включаючи огляди, переговори з власниками та оформлення документів.

Крім того, фахівець встановив контакт з місцевими агентствами нерухомості та соціальними службами, щоб отримати додаткову інформацію та підтримку для Наталії. Він співпрацював з різними сторонами, щоб знайти найкращі варіанти житла для жінки, враховуючи її потреби та обмеження. Завдяки підтримці та участі кейс-менеджера, Наталія змогла успішно знайти нове житло, яке відповідало її потребам.

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла. Її зміст є виключною відповідальністю громадської організації “Спілка захисту громадянських свобод” і не обов’язково відображає позицію Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла.

#ПрямуємоРазом

#ПрограмаСтійкість

#BSTproject

Black Sea Trust for Regional Cooperation

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...