У Запоріжжі проведено засідання групи психоемоційної підтримки для внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю

16:20
У Запоріжжі проведено засідання групи психоемоційної підтримки для внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю

У рамках сприяння психологічному та емоційному благополуччю внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю Запоріжжя 23 липня відбулось засідання групи психоемоційної підтримки.

Діяльність проводиться у рамках проєкту «Громадська Ініціатива «Новий Дім» – проект зі сприяння працевлаштуванню, правової та соціальної підтримки переселенців в громадах Запорізької області».

Учасники засідання мали можливість ділитися своїми переживаннями, здобувати знання про техніки психологічного самопізнання та емоційного регулювання. Протягом засідання групи було створено відкриту та довірливу атмосферу, де учасники мали можливість ділитися своїми думками, емоціями та переживаннями, а також отримувати психологічну підтримку та поради з урахуванням їхніх особистих потреб.
Групова сесія включала в себе практичні вправи, ролеві ігри та дискусії, спрямовані на зміцнення емоційної компетентності та розвитку стратегій самодопомоги. Учасники засідання отримали цінні інструменти для ефективного управління стресом та підтримки психологічної стійкості, що допомагає їм легше впоратися зі складними життєвими ситуаціями.
Реалізацію проєкту забезпечують фахівці громадської організації «Центр розвитку місцевих громад» в межах проєкту «Стійке громадянське суспільство та медіа у відповідь на війну в Україні». Проєкт реалізується під керівництвом чеської гуманітарної організації «Людина в біді» у партнерстві з Празьким центром громадянського суспільства та Гельсінкським комітетом Нідерландів та фінансується Генеральним директоратом з Переговорів про сусідство та розширення (DG NEAR) Європейської Комісії.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...