ВПО з інвалідністю Запоріжжя поглибили знання щодо працевлаштування

14:20
ВПО з інвалідністю Запоріжжя поглибили знання щодо працевлаштування

13 серпня відбувся тренінг «Важливі кроки до успішного працевлаштування» для людей з інвалідністю – ВПО Запоріжжя.

Діяльність проводиться у рамках проєкту «Громадська Ініціатива «Новий Дім» – проект зі сприяння працевлаштуванню, правової та соціальної підтримки переселенців в громадах Запорізької області».

Тренінг відбувся за активної участі людей з інвалідністю, які мають бажання знайти роботу та внести свій внесок у соціальне життя громади. Захід пройшов у дружній та підтримуючій атмосфері, сприяючи набуттю нових знань та навичок, необхідних для успішного працевлаштування.
Учасники дізналися про найефективніші способи підготовки резюме та супровідного листа для завоювання роботодавця. Тренінг акцентував увагу на розвитку м'яких навичок, таких як ефективна комунікація, здатність до співпраці та вміння вирішувати конфлікти. Учасники отримали корисні поради, як шукати вакансії та підготовлюватися до співбесіди, здійснено розгляд законодавчих норм, які гарантують права людей з інвалідністю на ринку праці.
Під час тренінгу обговорювалися такі важливі питання:

-Підготовка до пошуку роботи: створення резюме, підготовка до співбесіди.

-Розвиток особистих та професійних навичок: як збільшити свою конкурентоспроможність на ринку праці.

-Стратегії взаємодії з потенційними роботодавцями: способи залучення уваги та довіри.

Тренінг виявився надзвичайно корисним для учасників, які змогли не лише здобути практичні знання, а й отримати підтримку та натхнення для активної самореалізації у сфері праці.
"Цей тренінг відкрив мені нові можливості та навчив необхідним навичкам для успішного працевлаштування. Я більше не відчуваю себе обмеженим своєю інвалідністю, але готовим до розвитку кар'єри та досягнення своїх цілей на ринку праці.", - висловився учасник тренінгу.
За підтримки чеської гуманітарної організації "Людина в біді" People in Need Ukraine та фінансування Європейського Союзу.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...