Представники ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» працювали над комунікаційним планом під час освітнього заходу

18:50
Представники ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» працювали над комунікаційним планом під час освітнього заходу

10 листопада громадською організацією «Агенція демократичного розвитку Донбасу» було проведено освітній онлайн захід з розробки комунікаційного плану.

Захід проведено в рамках проєкту «Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Учасники заходу об'єднали зусилля для обговорення та розробки стратегічних підходів до комунікаційної діяльності. Сесія включала в себе робочі групи, взаємодіючи над ключовими елементами комунікаційного плану, такими як комунікаційні цілі та завдання, ключові повідомлення та продукти комунікаційної діяльності. .

Під час заходу були визначені ключові завдання комунікаційної стратегії "Агенції демократичного розвитку Донбасу", розроблено проєкт стратегії, який зараз буде доопрацьовуватись разом з експертом та затверджений до кінця листопада.

«Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» та необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...