​Над розробкою фандрайзингового плана працювали члени ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» та волонтери

17:50
​Над розробкою фандрайзингового плана працювали члени ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» та волонтери

12 листопада громадською організацією «Агенція демократичного розвитку Донбасу» було проведено освітній онлайн захід з розробки фандрайзингового плану.

Захід проведено в рамках проєкту «Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Учасники заходу взяли участь у живих дискусіях та практичних робочих групах з метою розробки стратегій та інструментів для залучення фінансових ресурсів на підтримку соціальних та розвиткових проєктів організації.

Ключові аспекти розробленого фандрайзингового плану включають напрямок GR, розвиток партнерських проєктів з місцевим бізнесом, системний моніторинг актуальних грантів, соціальне підприємництво через надання послуг із медіації та фасилітації діалогу, надання послуг із розробки політик для органів місцевого самоврядування та розробки стратегій розвитку населених пунктів.

Завдяки заходу розроблено проєкт стратегії, який зараз буде доопрацьовуватись разом з експертом та затверджений до кінця листопада.

«Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» та необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...