Зміцнення майбутнього: ГО «Центр розвитку місцевих громад» успішно проведено стратегічну сесію

20:45
Зміцнення майбутнього: ГО «Центр розвитку місцевих громад» успішно проведено стратегічну сесію

12 листопада відбулась стратегічна сесія на тему «Стратегічне Планування» для представників громадської організації «Центр розвитку місцевих громад».

Представники ГО "Центру розвитку місцевих громад" активно працювали над визначенням стратегічних пріоритетів та цілей, що допоможе зміцнити вплив організації на розвиток місцевих громад. Сесія включала в себе інтерактивні лекції, групові дискусії та практичні вправи, спрямовані на формування чіткого стратегічного вектора діяльності.

Працювали над розробкою чіткої місії та візії організації, що відображає цінності та долгострокові цілі,встановленням конкретних, досяжних та вимірюваних цілей для подальшої реалізації стратегії. Здійснили оцінку зовнішнього та внутрішнього середовища для ідентифікації можливостей та загроз, вибір ключових напрямків діяльності, що визначать стратегічний успіх. Працювали над розробкою плану управління ризиками для забезпечення стабільності та надійності стратегії.

Розглянули стратегії взаємодії та партнерства з місцевими громадами для підтримки розвитку, можливості впровадження інновацій в діяльність організації для підвищення її ефективності. Працювали над розробкою системи вимірювання та оцінки результатів стратегії для вчасного коригування дій, та над питанням лідерства та розвитку команди для забезпечення успішної реалізації стратегії. Після стратегічної сесії члени команди разом з експертом продовжать роботу над розробкою стратегічного плану ГО«Центр розвитку місцевих громад».

"Ми впевнені, що ця стратегічна сесія стане важливим етапом у розвитку нашої організації. Долучаючи власні ідеї та енергію кожного учасника, ми створимо основу для успішного розвитку організації протягом наступних років", – заявив представник ГО «Центр розвитку місцевих громад».

Захід відбувся за підтримки чеської гуманітарної організації "Людина в біді" People in Need Ukraine та фінансування Європейського Союзу. 

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...