Прес-конференція - З якими правовими проблемами зустрічаються мешканці Кремінської громади? Результа

14:15
Прес-конференція - З якими правовими проблемами зустрічаються мешканці Кремінської громади? Результа

07 жовтня 2019 року о 15: 30 в СітіХаб Северодонецьк (шосе Будівників 23б) громадська організація «Суспільна Служба Правової Допомоги» в партнерстві з громадською організацією «Громадська Платформа» у Северодонецьку презентуватиме результати соціологічного дослідження правових потреб мешканців м. Кремінна, проведеного протягом липня-серпня 2019 р.

На прес-конференції буде представлено результати дослідження, присвяченого виявленню проблем правового характеру у м. Кремінна. Окрім цього, експерти проаналізують можливі шляхи вирішення правових проблем у Кремінський громаді.

«ДОСЛІДЖЕННЯ ПРАВОВИХ ПРОБЛЕМ ТА ПОТРЕБ» - це неоціненний матеріал для формування ефективної правової політики місцевих громад. Адже неможливо забезпечити права громадян наосліп. Такі дослідження є головним індикатором реальних потреб населення у сфері правового захисту. Вони дозволяють тримати руку на пульсі правових потреб громадян при формуванні і реалізації місцевої політики у правовій сфері. Лише виходячи з наявності таких даних, ми зможемо реалізувати ті кроки у сфері правового захисту, які найбільшою мірою відповідають запитам та інтересам українців.

Під час презентації окрему увагу буде приділено подальшому плану дій. Оскільки інформація, отримана в ході дослідження, стане основою для розробки місцевої програми правової допомоги в м. Кремінна та визначення найбільш прийнятного варіанту її реалізації.

Спікери заходу:

  • Олексій Кормілецький,виконавчий директор ГО «Суспільна Служба Правової Допомоги» » .
  • Сергій Кошель, голова громадської організації «Громадська Платформа»
  • Юрій Прокопенко, міський голова м. Кремінної

Контактна особа: Сергій Кошель – 093 507 76 95

ГО «Суспільна Служба Правової допомоги» в партнерстві з ГО «Громадська Платформа» вже тривалий час сприяють впровадженню в Луганській області ефективної правової політики на рівні місцевих громад, яка гарантуватиме рівний доступ до правосуддя, враховуючи потреби та проблеми населення, зокрема вразливих груп.

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...