На Луганщині розпалювання вогнищ та застосування відкритого вогню в лісових масивах продовжується

17:35
На Луганщині розпалювання вогнищ та застосування відкритого вогню в лісових масивах продовжується

Ранок почався з повідомлення про чергову пожежу. Горіло сміття біля кладовища на околиці Борівського. Необережне поводження людей з вогнем? Незабаром з'ясують фахівці! Завдяки оперативним та професійним діям рятувальників вдалося запобігти черговій трагедії. 

За минулу добу, 27 жовтня, рятувальники Луганщини здійснили 4 виїзди на ліквідацію пожеж у екосистемах загальною площею 12,5 га та 18 виїздів на ліквідацію загоряння сухої трави та гілля на відкритій території у житловому секторі на площі 2,33 га, де існувала загроза житловим будинкам і господарчим спорудам. Найбільш від пожеж постраждав Попаснянський та Троїцький райони.

Головне управління ДСНС України у Луганській області закликає дотримуватись правил пожежної безпеки поблизу лісових масивів, на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок.

Не випалюйте суху траву, не розводьте багаття у лісі, не створюйте смітників на прилеглих територіях, тим більше, не підпалюйте їх. Самовільне випалювання рослинності або її залишків, розпалювання вогнищ та застосування відкритого вогню в лісових масивах суворо забороняється чинним законодавством . Якщо ви помітили загоряння в лісах, на відкритих територіях, негайно телефонуйте за номером "101".

Шановні громадяни, будьте відповідальними! Дбайте про себе і безпеку оточуючих!

Оцініть новину

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...